Rydning af dødsbo i Farum

Rydning af dødsbo Farum

Hvis du har brug for hjælp til rydning af et dødsbo i Farum og omegn, er Antika det helt rigtige valg. Vi dækker hele Farum og omegn, der hører ind under Furesø kommune, der blandt andet omfatter byerne Farum, Værløse, Hareskovby, Jonstrup og Kirke Værløse.


Hos Antika står vi klar til at hjælpe dig i en svær tid. I over 15 år har vi hjulpet danskerne med rydningen af dødsboer, hvad enten det er kælder, loft, hus eller lejlighed.

Vi har erfaringen og midlerne, der tilsammen garanterer professionel og venlig hjælp til dig, der måske har svært ved at overskue de praktiske gøremål i en svær tid.

Vi hjælper dig med både rydning, køb og salg

Vi tilbyder hjælp til både totalrydning, køb, salg og tømning af alle typer dødsboer i Farum og omegn.

Du kan ringe og få et 100% gratis og uforpligtende tilbud, så du aldrig er i tvivl om hverken prisleje eller omfanget af rydningen, før du indgår en aftale med os.

Når du har kontaktet os, så udarbejder vi sammen en løsning, der passer til dine behov. Vi besigtiger boet sammen, og dette tager normalt kun 30 min. På denne måde får du både at vide hvor store værdierne er i boet og hvad det koster at få ryddet dødsboet. Ofte er værdierne i indboet større end omkostningerne ved at rydde boet, og det samlede tilbud på køb og totalrydning af dødsboet vil således lyde på, at Antika skal betale et aftalt beløb til de pårørende. Aftalen omkring rydning vil også indeholde oplysninger om hvornår rydningen skal påbegyndes og afsluttes.

Ring og få et uforpligtende og gratis tilbud

Siden 1999 har vi hos Antika specialiseret os i rydningen af dødsboer i Danmark. Derfor tør vi godt garantere professionel og erfaren hjælp, der altid foregår i samarbejde med dig og efter dine ønsker og behov.

Vi er desuden indforstået med, at det kan være svært at overskue rydningen af et dødsbo, og derfor sørger vi altid for venlig og personlig betjening, når vi udarbejder den helt rigtige løsning sammen med dig.

Du kan kontakte os via ovenstående formular eller ringe til os på 26 17 96 63, så får du et 100 % gratis og uforpligtende tilbud på rydning af dødsboer i Farum og omegn.