Rydning af dødsbo i Espergærde

Rydning af dødsbo Espergærde

Det kan være svært og helt uoverskueligt, at skulle rydde et dødsbo efter et familiemedlem eller en, man havde kær. Derudover er der rigtig mange andre ting, der også skal ordnes i forbindelse med et dødsfald. Hos Antika tilbyder vi opkøb og totalrydning af dødsboer, så du ikke skal stå med hele ansvaret selv.


Erfaring og omtanke

Antika har arbejdet med rydning af dødsboer siden 1999, og vi rydder det efterladte hjem med respekt og omtanke for såvel den afdøde som de pårørende. Vi ved, at det er en svær og krævende tid, og vi gør vores bedste for at være en hjælp og sørge for, at rydningen sker så effektivt og respektfuldt som muligt. Vi rydder boligen 100 %, så den er klar til rengøring.

Vurdering og rydning i et samlet tilbud

Det er uforpligtende at få et tilbud på en samlet pris for rydning af et dødsbo. Vurderingen tager ca. 30 minutter. Prisen varierer selvfølgelig alt efter hvor stort hjemmet er og hvor mange værdifulde effekter, der er i hjemmet. Tilbuddet udfærdiges sammen med en grundig forventningsafstemning, hvor vi sammen aftaler, hvordan processen skal forløbe, og hvad vi har af deadlines. Hos Antika får du én samlet pris, og vi overholder altid vores aftaler og tidsfrister.

Ofte indebærer det samlede tilbud på køb og rydning af dødsboet, at Antika skal betale betale de pårørende et aftalt beløb. Nogle gange harmonerer værdierne i dødsboet med den tid, som det vil kræve at tømme dødsboet, og tilbuddet vil være en nul-løsning, hvor hverken arvingerne eller Antika modtager penge, men dødsboet bliver totalryddet. Slutteligt er der dødsboer uden værdi, som Antika kan rydde mod betaling.

Antika hjælper i Espergærde

Antika har speciale i køb og salg af dødsboer på hele Sjælland, og du er meget velkommen til at kontakte Antika alle ugens syv dage mellem kl. 07-22.

Hos Antika kan du få et uforligtende tilbud på rydning af dit dødsbo i Espergærde, og vi kan også give et tilbud på den efterfølgende rengøring, når boligen er ryddet. Vi står klar til at hjælpe året rundt, og du er altid meget velkommen til at kontakte os, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig.