Rydning af dødsbo i Dronningmølle

Rydning af dødsbo Dronningmølle

Antika står for salg, køb og rydning af dødsbo i Dronningmølle. Vi er aktive på det meste af Sjælland, og du kan altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på rydning af et dødsbo.


Vores arbejdsgang er baseret på flere års tilstedeværelse i branchen, og du kan således forvente at få dig en troværdig og yderst kompetent samarbejdspartner til rydningen af et dødsbo

Vurderingen af indboet foretages hurtigt og effektivt, mens selve rydningen også kan foregå inden for ganske kort tid. Såfremt at der er stor værdi i indboet, kan du se frem til modtage et beløb fra os. Hvis værdien af indboet derimod ikke modsvarer prisen for rydningen, skal der naturligvis betales et rimeligt beløb den anden vej. Endeligt er der nogle gange en situation, hvor værdien af indboet modsvarer prisen for rydningen, og Antika kan derfor tilbyde en kvit/frit nul løsning.

Alt dette aftales og nedskrives i en kontrakt, som går forud for rydningen, så der er enighed om de vigtigste punkter i forbindelse med vores arbejde. Det er også her, at de overordnede deadlines for rydningen aftales.

Professionel ekspertise til rydning af dødsboer i Dronningmølle

Antika er med hele vejen fra vurderingen af indboet i dødsboet, til de sidste artikler fra ejendommen er ryddet af vejen. Ønsker du at beholde nogle bestemte artikler fra dødsboet, efterlader vi dem til dig. Ellers tager vi hånd om al bortskaffelse, og vi kører også ting på genbrugspladsen, hvis det er nødvendigt. Hvis du har behov for, at vi gør dødsboet rent efterfølgende, tager vi os også af dette med et smil.

Vi er dit foretrukne firma, når du skal have ryddet et dødsbo i Dronningmølle. Vi er altid klar til at rykke ud, og vores service er både effektiv og af høj kvalitet. 

Antika leverer konkurrencedygtige priser, og vi garanterer stor omhyggelighed, så rydningen munder ud i et resultat, som både du og vi kan være tilfredse med.