Rydning af dødsbo i Dragør

Rydning af dødsbo Dragør

Antika vurderer, opkøber og rydder boligen i Dragør, så den er klar til rengøring. Hos Antika får du god service og en god pris for indboet.


Prissætningen afhænger af størrelsen på rydningsopgaven og hvor mange salgbare effekter, der er i hjemmet. Hvis indboet er mere værd end omkostningerne ved rydningen, så får du selvfølgelig penge udbetalt. Men hvis omkostningerne ved rydningen er større end værdien af indboet, så skal den omkostning dækkes. Det kan også være, at boets værdi går lige op med rydningsomkostningerne.

Alt har interesse

Uanset hvilken stand indboet er i, så kan du hyre Antika. Vi rydder alle former for dødsboer, og vi har ikke krav om at indboet skal være af en bestemt stand eller værdi. Hvis dødsboet ikke har nogen værdi, så giver vi gerne en pris på tømning og rydning af boet.

Markedssvarende priser

Hvert dødsbo vurderes individuelt. Når indboet bliver vurderet, vil du få en specifik vurdering af de effekter, der er mest værd, så du får et ærligt billede af hvordan værdien fastsættes. Du kan også selv bede om at få en specifik vurdering af effekter, som du mener, det er vigtigt at fremhæve. Vi sælger alle typer af varer inden for antik, design og genbrug. Vi har et rigtigt godt netværk og nogle gode aftagere, så du kan regne med at få en fair og markedssvarende pris for indboet.

Styr på aftalerne

Vi har arbejdet med rydning af dødsboer i Dragør i mange år, og vi ved, at det er en svær og krævende tid for de efterladte. Derfor skal du kunne regne med os. Uanset hvorvidt det handler om tidsfrister, særlige ønsker til håndtering af effekter eller lignende, så kan du regne med, at vi holder vores ord. Antika sørger for en effektiv og ukompliceret rydning, der efterlader boligen, så den er klar til rengøring. Som en del af det samlede tilbud kan vi også sørge for, at du får et godt tilbud på rengøring af boligen.

Antika hjælper i Dragør

Antika har speciale i køb og salg af dødsboer i Dragør og på resten af Sjælland, og du er meget velkommen til at kontakte Antika alle ugens syv dage mellem kl. 07-22.

Antika har arbejdet med rydning af dødsboer siden 1999, og vi står klar til at hjælpe året rundt. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.