Rydning af dødsbo i Charlottenlund

Rydning af dødsbo Charlottenlund

I en svær tid kan det være hårdt at skulle påtage sig den opgave det er at rydde, rengøre og sælge et dødsbo i Charlottenlund. Derfor tilbyder Antika at give en hånd med i processen – helt eller delvist.


Vi rydder gerne dødsboet for dig og rengør hjemmet, så I blot skal tage jer af de dele af processen, der passer jer. Antika sørger for at boligen er klar til overdragelse til udlejer eller ny ejer.

Hvem er Antika?

Antika er en sjællandsk forretning, som har hovedsæde både på Frederiksberg og i Gilleleje. Dog arbejder vi på hele Sjælland.

Antika har mere end 15 års professionel erfaring med vurdering af dødsboer, hvor vi klarer stort og småt i forbindelse med rydningen af boet – det er alt lige fra rydningen, rengøringen og sorteringen af værdigenstande samt salg af boet.

Vi har eksisteret siden 1999 og sætter en ære i vores arbejde – og leverer altid en god service og høj kvalitet. Derfor ser vi det også som en selvfølge, at du til hver en tid kan ringe til os for et 100% gratis og uforpligtende tilbud på køb og rydning af et dødsbo.

Få hjælp til rydning af dødsbo i Charlottenlund

Har du et hjem, der skal ryddes? Vælger du Antika til rydning af dødsbo i Charlottenlund, er du garanteret en professionel, hurtig og effektiv hjælp.

Vi er tilgængelige alle ugens dage, så du og dine kære kan få hjælp, når I ønsker det. Og så sørger vi altid for at forventningsafstemme arbejdsprocessen, inden vi går i gang – og sikrer, at vores fælles aftaler skrives ned, og vi fastsætter en deadline for opgaven.

Det er vores erfaring, at vi på den måde når en enighed om rydningsprocessen af dødsboet hurtigere og nemmere.

Få professionel hjælp af en marskandiser

Antika er en professionel marskandiser, som hjælper dig med at vurdere og eventuelt videresælge nogle af de værdier, der efterlades i dødsboet.

Antika har mange års erfaring med vurdering af både porcelæn, møbler, brugskunst og antikviteter m.m. – og denne erfaring tager vi med os, hvis du vælger os som din samarbejdspartner i Charlottenlund.

Kontakt Antika

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud angående vurdering, køb, salg eller rydning af dødsboer.

Kontakt David fra Antika i tidsrummet 7-22 alle ugens syv dage på 26 17 96 63 eller 38 88 96 63.