Rydning af dødsbo i Brønshøj

Rydning af dødsbo Brønshøj

Antika har beskæftiget sig med dødsboer i alle dets afskygninger siden 1999. Det gælder alt fra køb og salg til rydning af dødsboer. Nu tilbyder vi også vores hjælp i forbindelse med rydning af dødsboer i Brønshøj. Vi leverer et effektivt stykke arbejde lige fra vurdering til tømning, så du ret hurtigt bliver bragt videre i processen omkring dødsboet.


Vi giver dig en fair vurdering af indboet, som samtidig vil ligge til grund for prisen på rydningen. Har indboet en vis værdi, dækker det udgifterne til rydningen, og du kan sågar forvente at modtage betaling for salget af inventaret til os. Er indboet helt uden værdi, betaler du selvfølgelig for rydningen. Nogle gange vil en kvit og frit nul-løsning kunne komme på tale, således at Antika rydder dødsboet, men der vil ikke være tale om betaling til arvinger eller til Antika. Det er naturligvis en selvfølge, at de pårørende beholder de effekter, som har affektionsværdi.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på rydningen af et dødsbo i Brønshøj. Vi rykker ud inden for et par dage og gennemfører rydningen på ganske kort tid. 

En kontrakt bliver udfærdiget og ligger til grund for vores samarbejde, så betaling samt alle øvrige aftaler og tidsfrister er klarlagt, inden Antikas arbejde påbegyndes. 

Marskandiser i Brønshøj med stort interessefelt

Antika har bred ekspertise inden for køb og salg samt totalrydning af dødsboer i Brønshøj. Af den grund er det også muligt at gøre nogle unikke fund i Antikas sortiment af antikviteter og andre artikler, som stammer fra de dødsboer, vi har opkøbt gennem tiden. Vores lager indeholder kvalitetsmøbler, malerier, dansk design og meget andet.