Rydning Af Dødsbo I Brøndby

Rydning af dødsbo i Brøndby

Det kan være tidskrævende og hårdt at rydde et helt dødsbo selv. Antika gør det overskueligt for dig at komme hurtigt videre fra det efterladte hus eller lejlighed. Vi rydder hele dødsboet på en hurtig, respektfuld og effektiv måde. Med over 20 års erfaring i branchen har vi stor ekspertise indenfor dette felt, og du kan derfor også altid forvente en fair vurdering af indboet, når du vælger os til at stå for rydning af et dødsbo i Brøndby eller omegn.


Få tømt hus eller lejlighed med rydning af dødsbo i Brøndby 

Når vi udarbejder et tilbud på rydning af dødsbo i Brøndby, vil det altid inkludere en fair og rimelig vurdering af det efterladte indbo samt en praktisk vurdering af, hvor lang tid det vil tage os at rydde huset eller lejligheden. Vores tilbudsgivning er grundet i mange års erfaring og ekspertise. Tilbuddet gives altid som et fast tilbud, og tilbuddet vil ikke ændre sig undervejs. Skulle indboet være af en vis værdi, kan du forvente, at det dækker for selve rydningen, og at du også vil modtage betaling for det solgte indbo. Skulle indboet være uden værdi, kan du forvente at betale for selve rydningen af dødsboet. En sidste mulighed kan være, at arbejde og værdi går lige op – her vil du hverken skulle betale eller modtage penge. Pårørende beholder selvfølgelig efterladt indbo med affektionsværdi. 

Sådan foregår rydning af et dødsbo

Når du har valgt Antika til at rydde et dødsbo i Brøndby, vil der altid foreligge en fast kontrakt, så du er garanteret, at alle aftaler og deadlines overholdes. Vi udfører opgaven med stor respekt og troværdighed, da vi sætter en ære i at rydde dødsboet på en ordentlig måde. Hvis du har mange ting at se til eller ikke er bosat i nærheden af dødsboet, kan vi stå for en totalrydning, som også inkluderer rengøring af dødsboet. På den måde kan du komme hurtige videre med salg af boligen eller tilbagelevering af lejemålet i en ordentlig stand.