Rydning af dødsbo i Birkerød

Rydning af dødsbo i Birkerød

Antika foretager rydning af dødsboer i Birkerød og på resten af Sjælland. Antika har været aktive i branchen siden 1999 og besidder generelt stor viden og erfaring om behandlingen af dødsboer fra ende til anden.


Vi kan forestå en totalrydning af et dødsbo med kort varsel, og vi kommer gerne ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud på vores service. Antikas arbejdsgang er hurtig og effektiv, og du efterlades med et dødsbo, som er rent og ryddeligt. 

Inden vi begynder rydningen af dødsboet, indgås en kontrakt, så vi er enige om pris, deadline og øvrige relevante vilkår for det arbejde, som Antika skal udføre. Det er også her, vi noterer, hvis du ønsker at bevare særlige genstande i ejendommen. 

Indboets værdi har naturligvis betydning for prisen på vores arbejdsindsats. Er der stor værdi i indboet, efterlader det dig med et beløb ud over rydningen. Er der derimod ingen værdi i indboet, skal du betale for rydningen. Hvis Antika vurderer, at værdierne i dødsboet harmonerer med arbejdsbyrden forbundet med tømningen, så vil Antika kunne tilbyde en kvit/frit nul løsning, hvor Antika hverken skal betale eller modtage betaling, og en totalrydning af dødsboet vil blive foretaget.

Flere-årig marskandiser i Birkerød

Antika har efterhånden opbygget sig et betragteligt netværk, som sætter os i stand til at hjælpe dig med videresalget af de værdier, som efterlades i dødsboet. 

Vi har en solid viden inden for møbler, glas, porcelæn, brugskunst og nips, bøger, antikviteter og meget mere, så vi kan hjælpe dig med at få solgt indboet videre med en god fortjeneste til følge.

Er du selv på udkig efter specielle brugsgenstande, kan du blive skrevet op i vores kartotek, så holder vi dig opdateret, hvis der pludselig skulle dukke noget interessant op i forbindelse med vores arbejde. 

Hos Antika er vi klar til at træde til og bistå dig med rydningen af et dødsbo i Birkerød alle ugens syv dage. Dermed kan du fokusere din energi omkring andre vigtige opgaver i forbindelse med bortgangen af et familiemedlem.