Rydning af dødsbo i Ballerup

Rydning af dødsbo Ballerup

Vi er klar til at hjælpe dig alle ugens dage, hvis du har brug for hjælp ifm. et dødsbo i Ballerup. Vi sætter en ære i høj kvalitet og deadlines. Det betyder, at vi både rydder dødsboet og eventuelt gør rent inden for den aftalte deadline, så du kan komme godt videre. Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.


Rydning af dødsbo i Ballerup – hele ugen

Vi har hjulpet folk med rydning af dødsboer over hele Sjælland, siden vi startede på Frederiksberg i 1999. Du kan altid få hjælp til rydning, tømning, køb og salg af alle typer dødsboer i Ballerup og omegn.

Du får altid et 100%  gratis og uforpligtende tilbud, inden vi starter på rydningen af dødsboet. Vi besigtiger det sammen – det tager kun omkring 30 minutter – og du får herefter et samlet tilbud på køb og totalrydning. Hvis tilbuddet accepteres, så aftaler vi, hvornår rydningen kan påbegyndes.

Kontakt os via nedenstående formular eller ring til os på 26 17 96 63, hvis du vil høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med rydning af dødsbo i Ballerup.

Vi rydder dødsboer i Ballerup effektivt og hurtigt

Inden vi overhovedet starter på dødsbo-rydningen, aftaler vi sammen, hvad der skal fjernes samt hvilke effekter du gerne vil beholde. Vi sørger for at skrive det hele ned i en kontrakt, så du altid ved, hvad du får.

Vi sætter en stor ære i at overholde alle deadlines, og vi kontakter dig altid efter rydningen, så du kan godkende arbejdet. Det er din garanti for, at vi laver et godt stykke arbejde, du er tilfreds med. Hvis du har behov for det, kan vi også hjælpe med rengøringen.

Vores mangeårige erfaring betyder, at vi altid er hurtige og effektive, når du har behov for hjælp.

Sådan foregår en typisk dødsbo-rydning i Ballerup

Antikas speciale er køb og salg af dødsboer. Vi følger hver gang en nem og simpel proces, når vi skal hjælpe med rydninger af dødsboer i Ballerup – og resten af Sjælland.

Dødsborydning i Ballerup i 5 nemme trin:

  1. Besigtigelse af dødsboet sammen (kan ofte foregå samme dag, du ringer)
  2. Aflevering af et 100% uforpligtende tilbud (samme dag)
  3. Accept af tilbud og fastsættelse af deadline
  4. Rydning af dødsbo (samt evt. rengøring)
  5. Du godkender arbejdet

Du får altid det aftalte beløb, før vi starter dødsbo-rydningen. Det er din garanti for et professionelt og ordentligt stykke arbejde.

En marskandiser er en god hjælp til dødsboer

Det kan være hårdt pludselig at stå med et dødsbo. Der er meget andet, du skal tænke på, når en nær ven eller familiemedlem afgår ved døden.

Hvis du får en marskandiser som Antika til at hjælpe dig, sparer du en masse bekymringer. Vi sørger for en totalrydning af dødsboet samt kører det hele væk. Hvis du gerne vil have det, kan vi også hjælpe med rengøringen.

Vi har en bred viden inden for stort set alle områder – møbler, glas, porcelæn, nips, bøger, antikviteter og meget andet. Det betyder, at du altid får et godt tilbud på dit dødsbo i Ballerup.