Rydning Af Dødsbo I Bagsværd

Vi har mere end 20 års erfaring med rydning af dødsbo i Bagsværd og resten af Sjælland. Få en professionel vurdering af dødsboet samt en komplet rydning med Antika.

Står du med et dødsbo, som du ønsker en fair og faglig vurdering af, så kontakt os med det samme. Vi kan ofte komme ud samme dag, du ringer – jeg svarer ugens 7 dage mellem kl. 7-22. Vi hjælper med alle slags dødsboer og giver et gratis og uforpligtende tilbud. 

Få hjælp til rydning af dødsbo i Bagsværd i dag

Antika står altid klar til at hjælpe dig med det praktiske omkring rydning af dødsbo i Bagsværd og omegn. Vi sørger for alt, så du ikke skal bekymre dig om det i en svær tid. Hvis du har spørgsmål omkring rydning af dødsbo, svarer vi selvfølgelig også gerne på dem.

Lad os hjælpe med:

 • Vurdering
 • Opkøb
 • Sortering
 • Nedpakning
 • Udsmidning
 • Bortkørsel
 • Eventuel rengøring af boligen

Vi sætter en ære i, at du er tilfreds med vores arbejde og godkender det. Det er først, når du har godkendt arbejdet, at vi betragter opgaven som afsluttet. Vi er nemlig først tilfredse, når du er tilfreds. Sådan har vi gjort i over 20 år med en masse glade kunder som resultat.

Når du ringer til os, kommer vi og gennemgår dødsboet sammen med dig. Under gennemgangen kan du pege ting ud, som du gerne vil beholde – og disse effekter indgår naturligvis ikke i rydningen. Når du har accepteret tilbuddet, starter vi på det praktiske omkring rydningen af dødsboet i Bagsværd. 

Kunder om Antika: troværdige, professionelle og faglige

Der er især tre ting, som kendetegner Antika, hvis du spørger vores kunder; faglighed, troværdighed og professionalisme. Vi er stolte over vores anmeldelser på Trustpilot og Google samt at have hjulpet mange mennesker godt videre i en svær tid. 

Det er ikke kun antikviteter, vi køber – det er alle typer brugt indbo. Hele boligen bliver tømt, så den er 100% tom – vi efterlader selvfølgelig de ting, du gerne vil beholde. 

Sådan fungerer en professionel vurdering og dødsborydning med Antika:

 • Du kontakter os på telefon, sms eller mail – vi svarer alle ugens 7 dage kl. 7-22 
 • Vi mødes på adressen, hvor vi gennemgår og vurderer indboet sammen
 • Vi udarbejder et skriftligt tilbud på køb og totalrydning, som du modtager i forbindelse med besigtigelsen
 • Du underskriver kontrakten, hvis du accepterer tilbuddet
 • Vi udfører opgaven inden den aftalte deadline
 • Vi melder opgaven færdig til dig
 • Du godkender arbejdet

Når vi rydder et dødsbo i Bagsværd, pakker vi alle ting ned og kører dem væk. Når vi er færdige med at rydde boligen, fejer vi, så der ikke er noget spor efter arbejdet. For et mindre beløb hjælper vi også gerne med rengøring i forbindelse med rydning af dødsbo i Bagsværd

Skal du have ryddet et plejehjem, ældrebolig eller plejecenter, kan vi også hjælpe med det. Det foregår på præcis samme måde, som når vi laver en almindelig rydning af dødsbo i Bagsværd. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo i Bagsværd

Vores tilbud på dødsborydning er altid gratis og uforpligtende. Det betyder, at det ikke koster noget at ringe og få os ud og give et tilbud. Når du har modtaget tilbuddet, er det helt op til dig, om du vil acceptere det. 

Vores tilbud på køb og rydning af dødsbo i Bagsværd baseres på indboets værdi samt rydnings-opgavens størrelse:

 1. Hvis indboets værdi overstiger omkostningerne ved rydningen, aftales et beløb for indboet, som vi udbetaler til de pårørende, før arbejdet påbegyndes.
 2. Hvis indboets værdier og omkostninger matcher, rydder vi dødsboet gratis.
 3. Hvis omkostningerne overstiger værdien af indboet, laver vi et samlet tilbud på totalrydning. Det afregnes først til Antika, når opgaven er afsluttet og godkendt af dig.

Hvis der er ting i hjemmet, som har stor affektionsværdi for dig, kan du selvfølgelig beholde disse, så vi ikke inkluderer dem i tilbuddet. Du skal blot sige det, når vi kigger forbi – vi hjælper også gerne med at udpege indbo af høj værdi samt rådgive omkring salg af disse.

Kontakt mig med det samme – få hjælp i en svær tid

Når du modtager et gratis og uforpligtende tilbud fra os, er alt skrevet ned i kontrakten, så du har det hele sort på hvidt. Det er meget vigtigt for os, at du føler dig tryg gennem hele processen. Vi tager os af alt det praktiske og besværlige, og vi er altid til at få fat i.

Vi går meget op i at overholde deadlines, når vi hjælper med at rydde et dødsbo i Bagsværd og andre byer. Det gælder selvfølgelig også aftaler omkring loft- og kælderrum, hårde hvidevarer, monterede lamper, faste tæpper, gardiner og lignende, som også altid overholdes. 

Vores store erfaring med rydning af dødsboer i Bagsværd og resten af Sjælland betyder, at vi er hurtige og effektive, så du hurtigt kan komme videre i en svær tid. Hvis du vil læse mere om reglerne for rydning af dødsbo i Bagsværd og generelt, finder du en masse god og relevant information på vores blog.