Rydning Af Dødsbo I Avedøre

Rydning af dødsbo Avedøre

Antika står klar til at bistå pårørende, når et dødsbo i Avedøre skal ryddes. Vi rykker hurtigt ud og foretager vurdering og rydning inden for kort tid, så du kan komme videre med de øvrige gøremål, som måtte presse sig på, i en for alle svær tid. 

Kontakt Antika for et uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo i Avedøre.


Vurdering og rydning af dødsbo i Avedøre med kort varsel

Antika har i flere år beskæftiget sig med vurdering og rydning af dødsboer på hele Sjælland, så du får en på alle måder kompetent og erfaren samarbejdspartner, der kan hjælpe dig godt videre i processen. 

Antika laver ved sit første besøg en vurdering af indboet. Tilbuddet bygges op omkring en vurdering af indboets værdi samt en vurdering af opgavens tidsmæssige omfang. Såfremt der er en del værdier i indboet, så vil hele dødsboet kunne blive tømt samtidig med at Antika vil kunne afregne et aftalt beløb til arvingerne. Hvis indboet har en beskeden værdi, så vil tilbuddet på en totalrydning af dødsboet lyde på et beløb, som skal afregnes til Antika. Ofte kan dødsboet ryddes som en nul løsning, dvs kvit og frit, og hverken arvingerne eller Antika skal betale noget. Det er altid gratis og uforpligtende at få et tilbud på køb og rydning af dødsbo. Tilbuddet er altid et fast tilbud, som ikke vil ændre sig undervejs. Du kan forvente en fair vurdering af dødsbo i Avedøre fra Antikas side.

På baggrund af vurderingen udfærdiges en kontrakt, så begge parter har papir på aftalen. Af kontrakten fremgår både tidsfrist og betaling samt alle øvrige detaljer omkring tømningen. Dermed undgås enhver form for uenighed omkring de basale ting. 

Rydning af dødsbo trin for trin

Antika varetager alle dele af dødsboet, lige fra vurdering til rydning og eventuelt rengøring. Dette indebærer også salg af indbo samt transport til genbrugspladsen. Vi tager os af alle former for dødsboer uanset størrelse og indhold. 

Vi sidder parat til at bistå dig i den ikke særlig rare situation, som opstår, når et menneske går bort. De mange ad hoc-opgaver omkring tømningen af dødsboet frigør vi dig fra, så du i stedet kan være sammen med familien i den svære tid.

Henvend dig til Antika, hvis du har et dødsbo i Avedøre, som du gerne vil have os til vurdere og rydde.