Rydning af dødsbo på Amager

Rydning af dødsbo Amager

Antika står klar til at hjælpe dig med rydning af dødsbo på Amager alle ugens dage. Vi kan både rydde dødsboet samt hjælpe med rengøring, så du kommer nemt og hurtigt videre. Vi har hjulpet med totalrydninger af dødsboer siden 1999, og vi sætter en ære i at overholde deadlines samt levere høj kvalitet. Kontakt os, hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig.


Har du brug for hjælp til rydning af dødsbo på Amager, er Antika det rette valg. Vi har hjulpet med rydning af dødsboer siden 1999, hvor vi startede.

Vi hjælper med rydning, tømning, køb og salg af dødsboer, og du får altid et 100% uforpligtende tilbud. Du får tilbuddet, når vi har gennemgået dødsboet sammen – det tager ca. 30 minutter. Når du accepterer det, aftaler vi også, hvornår vi skal starte samt en deadline.

Kontakt os på 26 17 96 63 eller via nedenstående formular, hvis du gerne vil have os til at hjælpe dig med rydning af dødsbo på Amager.

Dødsboer ryddes på Amager

Før selve rydningen finder sted, vil vi sammen gennemgå dødsboet og aftale, hvad der skal fjernes, og hvad du gerne vil beholde. Alt dette skriver vi ned i en kontrakt, så der aldrig er nogen tvivl.

Vi kontakter dig efter dødsbo-rydningen, så du kan godkende arbejdet. Vi sætter en ære i at overholde deadlines, så du kan komme godt videre. Dødsboer ryddes på Amager fra mandag til søndag, og du er velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig.

Hjælp til dødsbo-rydning på Amager

Antika har mange års erfaring med dødsbo-rydning på Amager, Birkerød og resten af Sjælland. Det kommer dig til gode, da vi følger en simpel og hurtig proces.

Dødsbo-rydning på Amager:

  • Dødsboet besigtiges sammen – vi kan ofte komme forbi samme dag, du ringer
  • Du får et 100% uforpligtende tilbud samme dag
  • Deadline aftales, når du accepterer tilbuddet
  • Dødsbo-rydning samt evt. rengøring
  • Godkendelse af arbejde

Vi leverer altid et professionelt og ordentligt stykke arbejde. Derfor får du også det aftalte beløb, før vi starter dødsbo-rydningen.

Marskandiser på Amager

En marskandiser er en rigtig god hjælp til rydning af dødsboer på bl.a. Amager. En marskandiser som Antika har nemlig en bred viden inden for bl.a. antikviteter, møbler, glas, porcelæn og bøger. På den måde får du altid en fair og rimelig pris på dødsboet.

Vi sørger for totalrydning af dødsboet, så du slipper for en masse bekymringer. Vi kører selvfølgelig også det hele væk, og vi kan også hjælpe med rengøringen.