Rydning af dødsbo i Allerød

Rydning af dødsbo Allerød

Hvis du har brug for hjælp til rydning af et dødsbo i Allerød og omegn, er Antika det helt rigtige valg. Vi dækker hele Allerød Kommune, der omfatter byerne Lillerød, Lynge, Uggeløse, Blovstrød, Vassingerød, Kollerød og Nymølle.


Hos Antika har vi både erfaringen, overskuddet og midlerne til at hjælpe dig igennem den svære tid. I over 15 år har vi hjulpet folk med rydning af dødsboer. Vi hjælper dig, som har mistet, og har svært ved at overskue de praktiske gøremål, der følger med, når et dødsbo skal ryddes.

Vi hjælper dig med både rydning, køb og salg

Antika tilbyder både hjælp til rydning, tømning, køb og salg af alle typer dødsboer i Allerød og omegn. Hvis du er i tvivl om prisleje eller omfang, så kan du ringe og få et 100% gratis og uforpligtende tilbud.

Hos os er der ingen skjulte gebyrer, og vi står altid parat til at hjælpe dig i Allerød, Nordsjælland og resten af Sjælland, hvad enten det drejer sig om rydning af kælder og loft, lejlighed eller hus.

Når du har kontaktet os udarbejder vi et 100% gratis og uforpligtende tilbud til dig. Vi besigtiger dødsboet sammen, som kun tager ca. 30 minutter. Derefter får du et samlet tilbud på køb og totalrydning af dødsboet. Hvis du accepterer tilbuddet, så aftaler vi sammen, hvornår rydningen påbegyndes.

Ring og få et 100% gratis og uforpligtende tilbud

Siden 1999 har Antika specialiseret sig i rydningen af dødsboer. Vi har over 15 års erfaring, og vi garanterer at vores arbejde foregår respektfuldt, sikkert og professionelt.

Antika er indforstået med, at det kan være svært at overskue rydningen af et dødsbo, derfor sørger vi altid for venlig og personlig betjening, når vi udarbejder den helt rigtige løsning sammen med dig.

Du kan kontakte os via ovenstående formular eller ringe til os på 26 17 96 63, så får du et 100 % gratis og uforpligtende tilbud på rydning af dødsboer i Allerød og omegn.