Rydning Af Dødsbo I Albertslund

Rydning af dødsbo i Albertslund

Antika tilbyder hurtig, effektiv og yderst professionel rydning af dødsbo i Albertslund og omegn. Vi har stor erfaring fra mere end 20 år i branchen, og vi yder derfor en meget professionel og respektfuld service. Vores ambition er, at dødsboet skal ryddes på en ordentlig måde og at du samtidig kan stole på vores aftaler og vurderinger af indbo. Det kan du fordi, at vi med vores ekspertise, altid yder en kompetent og troværdig service ved rydningen af et dødsbo.


Hurtig vurdering og rydning af dødsbo i Albertslund

Vi kan altid foretage en hurtig vurdering af indboet i et dødsbo og kort efter aftalen indgås stå for rydning af dødsbo i Albertslund. Vi giver altid en fair vurdering af indboet ud fra vores mange års erfaring i branchen. Når du har modtaget en vurdering af indboet, kan det enten være:

  1. Af høj værdi, så du får penge udbetalt for salg af indbo, når aftalen om rydning af dødsboet underskrives.
  2. Af lav værdi, hvilket betyder, at du skal betale for selve rydningen af dødsboet.
  3. Af en værdi, der går op med prisen for rydningen af dødsboet, så du betaler 0 kr. for rydningen af dødsboet.

Hvordan foregår bortskaffelse af indbo?

Når du vælger at bruge Antika til at rydde et dødsbo i Albertslund, er det altid standard, at vi indgår en kontrakt, der indeholder aftaler og deadlines. Du kan derfor være sikker på, at vi overholder vores aftaler og rydder dødsboet til aftalte tidspunkt og dato. Vores service inkluderer en fuld rydningen af dødsboet. Hvis du ønsker at beholde bestemte ejendele, kan vi efterlade dem til dig. Vi transporterer også indbo til genbrugsplads efter behov og kan ligeledes også stå for rengøring af dødsboet, hvis dette ønskes. 

Vores priser er konkurrencedygtige, når det gælder rydning af dødsbo i Albertslund.