Rengøring af dødsbo

Ved et dødsbo, kan det være rart med hjælp til at håndtere både rydning og rengøring af dødsbo. På den måde skal I ikke bekymre jer om praktiske detaljer samt arbejdet med at sortere, pakke, bortskaffe og rengøring. Det kan være en større og krævende proces, som der sjældent er overskud til midt i sorgen. En professionel marskandiser kan hjælpe jer i alle faser af dødsboet, så I kan fokusere på det vigtige.

Uanset om det skal overstås hurtigt på eksempelvis et plejehjem, eller der er bedre tid i eget hjem, tager det mange kræfter at skulle håndtere et dødsbo. Det kan derfor ofte være en god ide at få professionel hjælp til arbejdet. En erfaren marskandiser kan eksempelvis klare det hele for jer – både rydning og rengøring af dødsbo. I vælger selv, om I vil være tilstede til de forskellige ting eller ej. I får også en kontrakt på aftalen samt penge på forhånd, så det hele er så simpelt og gennemskueligt som overhovedet muligt. Det tager ofte kun et par dage.

Få hjælp til rengøring af dødsbo

Når et familiemedlem eller nær ven dør, er det ikke afhentning og rengøring af dødsbo, der ligger højest på prioriteringslisten. Der er ofte mange andre ting, der skal ordnes. Det kan derfor være en rigtig god ide, hvis en professionel marskandiser hjælper med rengøringen af dødsboet.

Typisk foregår rengøring af dødsbo i forlængelse af en dødsborydning. Det vil sige, at en erfaren marskandiser kommer ud og pakker det hele ned i kasser og kører det væk. Den endelige rengøring af dødsbo godkender I, eller en ansat på plejehjemmet, så I er sikre på, at det bliver gjort ordentligt.

Rydning og rengøring af dødsbo – hvordan foregår det?

Det kan være hårdt og krævende pludselig at skulle sortere, pakke, gemme, bortskaffe og sørge for rengøring af dødsbo. Det er netop her, at en marskandiser kan være en stor hjælp. Typisk underskriver I en rydningskontrakt, hvor alle detaljer, pris, datoer etc. står skrevet ned.

Rydning og rengøring af dødsbo forløb:

  • Gennemgang og vurdering af dødsbo.
  • Et uforpligtende tilbud på rydning og rengøring.
  • Underskrivning af rydningskontrakt.
  • Købssummen udbetales.
  • Rydningen foregår.
  • Rengøring af dødsbo og inspicering inden for den aftalte periode.

Så lang tid tager en dødsbo rengøring

Hvis I gerne vil have en marskandiser til at komme ud og besigtige dødsboet, kan det typisk lade sig gøre samme dag eller dagen efter. Kontakt marskandiseren26 17 96 63 (mobil), 38 88 96 63 (fastnet) eller e-mail, når det passer ind i jeres kalender. Inden vurderingen behøver I ikke foretage jer noget, da I gemmegår dødsboet sammen.

Rengøring og rydning tager kun ganske få dage. Når I lader et professionelt firma stå for dødsboet, er I sikre på, at det bliver gjort hurtigt, ordentligt og professionelt. I får også aftalen på skrift, mulighed for at godkende resultatet samt pengene på forhånd – det er nemt og gennemskueligt.

Dødsbo rengøring i København og på hele Sjælland

Hos Antika er det altid gratis at få et tilbud på både rydning og rengøring. Vi er en professionel marskandiser, og I kan kontakte os alle ugens syv dage. Antika er beliggende på Frederiksberg, men vi tager gerne rundt på hele Sjælland.

Vi sætter en stor ære i, at tingene bliver gjort til den aftalte tid samt i en kvalitet som alle er tilfredse med. Vi vil gerne hjælpe vores kunder. Derfor kan I læse om dødsbo jura, som fx skifteret dødsbo.


Kontakt venligst David fra Antika alle ugens syv dage fra kl. 07 – 22 på 26 17 96 63 / 38 88 96 63 og hør nærmere omkring vurdering, køb og rydning af dødsboer.

Det er 100% gratis og uforpligtende at få et tilbud!