Om Antika Dødsbo Rydning

Antika ejes af David, som har mere end 20 års erfaring med vurdering af dødsboer, herunder køb og salg af dødsboer og total rydning. Gamle ting og sager med sjæl og patina har altid haft min interesse, og derfor er forløbet med køb, salg og rydning af dødsboer langt mere end blot et arbejde. Det er i høj grad også en personlig interesse, hvilket betyder der er et stort engagement og interesse i opgaverne. Jeg holder til i Frederiksberg i København og i Gilleleje i Nordsjælland – men tilbyder rydning på HELE Sjælland. Når jeg foretager en dødsbo rydning, gør vi det altid på en sober og ærlig måde, men samtidig effektivt og professionelt – vi giver altid gratis og uforpligtende tilbud på dødsboer.

Små og hurtige fakta om Antika

  • Det er ALTID 100% gratis og uforpligtende at modtage et tilbud fra Antika på køb og rydning af et dødsbo.
  • Et tilbud fra Antika er ALTID et samlet tilbud, som inkluderer det samlede køb og rydning af hele dødsboet – al nedpakning, sortering og bortkørsel foretages af Antika. Ingen ekstra omkostninger, og de pårørende skal ikke varetage nogen arbejdsopgaver.
  • Når Antika køber og rydder et dødsbo, bliver der ALTID lavet en skriftlig aftale mellem Antika og de pårørende, således at alle detaljer omkring rydningen bliver skrevet ned.
  • Antikas mangeårige erfaring og viden indenfor køb og salg samt rydning af dødsboer betyder, at ALLE værdier i boet vil blive vurderet og regnet med i det samlede tilbud på køb og rydning af dødsboet.
  • Antika betaler ALTID de pårørende kontant eller med MobilePay inden rydningen påbegyndes.
  • Antika overholder ALTID de deadlines, som der er blevet aftalt mht. hvornår rydningen skal være afsluttet.
  • Antika overholder ALTID aftaler vedr. detaljer omkring kælderrum, hårde hvidevarer og lignende.
  • Antika sælger ALLE typer varer indenfor antik, design og almindeligt genbrug. Antika søger derfor ALTID nye varer. Antika sælger på antikmesser, til faste aftagere af diverse typer effekter i Danmark og i udlandet samt på loppemarkeder. Kort sagt er vi interesseret i stort set alle typer varer. Gerne dyre fine effekter, men også gerne alt muligt andet!

Alle dødsboer har Antikas interesse

Almindeligvis køber jeg dødsboet af de pårørende, således at jeg afregner et beløb for det samlede bo til de pårørende. Antika rydder dog også dødsboer uden nogen som helst værdi. Disse dødsboer ryddes mod betaling, og her afgiver jeg ALTID 100% faste tilbud.


Kontakt venligst David fra Antika alle ugens syv dage fra kl. 07 – 22 på 26 17 96 63 / 38 88 96 63 og hør nærmere omkring vurdering, køb og rydning af dødsboer.

Det er 100% gratis og uforpligtende at få et tilbud!