Kontakt ang. dødsbo rydning og spørgsmål

Kontakt Antika på Frederiksberg, Gilleleje og Sjælland

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer

Emne (skal udfyldes)

Din besked

Vedhæft filer

Har du problemer med at vedhæfte filer fra din mobil eller tablet, kan du altid kontakte os direkte på antika@antika.dk eller 26 17 96 63.


Ring til David hos Antika på 26 17 96 63 / 38 88 96 63. Her kan du aftale et tidspunkt, hvor du kan få en gratis og uforpligtende besigtigelse af dødsboet og tilbud på både køb og total rydning.

Du kan ringe alle ugens syv dage fra kl 7:00 til kl 22:00. Hvis vi ikke svarer, skal du bare lægge dit navn og telefonnummer. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Antika (Moms-nr. 26949904) har kontor på Roarsvej 20, 2000 Frederiksberg – der er udelukkende kontor på denne adresse, og det er derfor ikke muligt at købe effekter her. Kontoret er ikke bemandet hele tiden. Hvis du ønsker at snakke med nogen på adressen, skal dette aftales på forhånd.

Du er også velkommen til at benytte kontakt-formularen ovenfor, hvis du ønsker at blive ringet op på et bestemt tidspunkt. Du er naturligvis også velkommen til at sende en e-mail: antika@antika.dk eller en sms: 26 17 96 63.

Vi foretager rydning af dødsbo på Sjælland

Vi ligger på Frederiksberg, men vi rydder dødsboer på hele Sjælland. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for hjælp til rydning af et dødsbo. Vi kan både hjælpe med almindelig rydning af dødsboer samt totalrydning af dødsboer.

Hvis du har brug for hjælp ifm. et dødsbo på Sjælland, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi laver altid et uforpligtende tilbud til dig, og udbetaler beløbet, inden vi påbegynder selve rydningen.

Her hjælper vi bl.a. med rydning af dødsbo på Sjælland i AllerødAmagerBallerup, Charlottenlund, DragørEspergærdeFarum, FredensborgFrederiksbergGentofte, Gilleleje, GlostrupHellerupHerlev, Hillerød, Holte, HumlebækHørsholm, Kastrup, KlampenborgKokkedal, KøbenhavnLyngby, NivåNordsjælland, NørrebroOrdrupRødovreSkodsborg, SkovlundeSøborg, Valby, Vanløse, VedbækVirum, Værløse, Østerbro og alle de andre byer.

Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med et dødsbo, selvom du ikke bor i en af de største byer på Sjælland. Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, så du, og familien, kan komme godt, trygt og sikkert videre.