Dødsbo købes og sælges

Dødsbo købes og sælges, og ved opkøb af dødsbo eller køb af dødsbo henter vi selv. Dødsbo til salg København og resten af Sjælland klarer vi.Køb og salg af dødsbo er Antikas speciale. Jeg har arbejdet med køb og salg af dødsbo siden 1999, og ønsker altid at have omtanke for de pårørende, og der ydes altid et fair og professionelt stykke arbejde. Antika har base på Frederiksberg ved København og i Gilleleje i Nordsjælland. Dødsbo købes, uanset alder, størrelse og værdi på HELE Sjælland.

Du er altid velkommen til at ringe til mig og høre nærmere, og eventuelt aftale tidspunkt for besigtigelse, i forbindelse med at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på køb og rydning af dødsbo: 26 17 96 63 / 38 88 96 63, mandag til søndag kl 7 – 22 eller antika@antika.dk.

Gennemgang når dødsbo købes

I forbindelse med køb og salg af dødsbo er det nødvendigt at foretage en gennemgang af indboet. Gennemgangen tager almindeligvis ca. 30 min, og indboet gennemgås som det fremstår. De pårørende behøver bestemt ikke at gøre noget inden jeg kommer. Det er dog en fordel, hvis de pårørende ved hvilke effekter, som de ønsker at beholde – disse effekter behøver dog ikke være fjernet i forbindelse med tilbudsgivningen/rydningen. Hvis arvingerne ønsker, at nogle af deres effekter skal blive stående i boligen under rydningen, så noteres det hvilket effekter som det drejer sig om i rydningskontrakten.

Efter gennemgangen vil Antika oplyse tilbuddet på køb og rydning af dødsboet. Tilbuddet dækker både køb og total rydning af dødsboet, herunder også eventuelt rydning af hårde hvidevarer, loft/kælder-rum, gardiner, loftslamper og faste tæpper mv. Jeg laver altid en skriftlig rydnings-aftale, hvor alle disse detaljer fremgår. Selve tilbuddet og hvornår rydningen skal være afsluttet fremgår også af den skriftlige aftale. Antika kan almindeligvis komme ud og give tilbud enten samme dag eller dagen efter, og når tilbuddet er accepteret af de pårørende så vil rydningen almindeligvis være afsluttet inden for ganske få dage og ALTID inden det aftalte tidspunkt. Afregningen til de pårørende sker altid kontant INDEN rydningen starter.

Antika står 100% for HELE rydningen, og de pårørende skal blot efterlade boligen som den fremstod ved tilbudsgivningen. Alt indbo bliver sorteret, nedpakket og kørt bort. Boligen vil blive tømt 100%, og der vil slutteligt blive fejet. Der kan eventuelt også blive gjort rent.

Slutteligt vil de pårørende få at vide, at arbejdet er fuldført, og de vil få mulighed for at godkende arbejdet.

Dødsboer sælges

Jeg har en række faste aftagere af de forskellige ting jeg finder, når jeg laver dødsbo rydning. Når dødsboer sælges, er det ofte til forskellige genbrugsbutikker, antikbutikker eller andre marskandisere jeg sælger til. Hvis du er interesseret i et samarbejde, og kan tage imod antikke møbler, nips, porcelæn og lign. er du altid velkommen til at kontakte mig. Det er sjældent jeg sælger direkte til private, men søger du noget specifikt, som jeg måske har på lager, kan vi sagtens lave en god handel.

Se venligst under “Spørgsmål og svar om dødsbo” for yderligere information.


Kontakt venligst David fra Antika alle ugens syv dage fra kl. 07 – 22 på 26 17 96 63 / 38 88 96 63 og hør nærmere omkring vurdering, køb og rydning af dødsboer.

Det er 100% gratis og uforpligtende at få et tilbud!