Lad en marskandiser på Frederiksberg og Sjælland hjælpe dig

Det kan ofte virke uoverskueligt, når du står med et dødsbo. Hvor skal du henvende dig, og hvad skal du gøre? Det kan en marskandiser hjælpe dig med. En marskandiser køber brugte genstande – ofte hele dødsboer. Han sørger for, at det hele bliver pakket ned og kørt væk – hurtigt og nemt. Han kan også hjælpe dig med svar på, hvordan et skifte af dødsbo typisk foregår.

Hvad er en marskandiser?

Når du skal sælge dine brugte møbler, lamper etc., henvender du dig ofte til en marskandiser. En marskandiser køber nemlig dine brugte ting, som han senere sælger videre i sin butik. Den typiske marskandiser finder dog sine varer i dødsboer.

Ofte er det en stor hjælp, når en marskandiser hjælper familier med rydning og oprydning af dødsboer. Han sørger nemlig for det hele, så du kun skal koncentrere dig om begravelsen – på den måde får du et større personligt overskud i den triste tid.

Typisk vil en marskandiser købe hele dødsboet, samtidig med at han pakker det ned og kører det hele væk. Du kan selvfølgelig aftale med marskandiseren, at du beholder specifikke ting fra dødsboet.

Få hjælp til skifte af dødsbo

Når en person dør, kan du ikke med det samme skifte dødsboet. Du skal først igennem skifteretten, hvor I sammen aftaler det videre forløb.

Når skifteretten har godkendt, hvordan dødsboet skal skiftes, står det dig frit for, hvordan du gør. Som regel er der mange ting i et dødsbo, der skal smides ud. Er der tale om en større bolig, kan det være en næsten umenneskelig opgave. Det er her en marskandiser kan hjælpe.

Han sørger for, at boligen bliver ryddet totalt – han kan også hjælpe med rengøring. På den måde kan du og familien hurtigt komme videre. Det er især en stor hjælp, hvis boligen skal sælges eller være fraflyttet på et bestemt tidspunkt.

Fakta om dødsbo-advokat og skifteretten

Det er altid en god ide at hyre en dødsbo-advokat, eller i det mindste en autoriseret bobestyrer, i forbindelse med et dødsbo. Så er du sikker på, at der er styr på dødsboets juridiske aspekter.

Dødsbo-advokaten sørger for alt det praktiske samt at skiftet af dødsboet bliver håndteret korrekt. En dødsbo-advokat sørger eksempelvis for, at al jura og alle tidsfrister overholdes. På den måde kommer du hurtigt og godt gennem dødsboskiftet. Forhør dig gerne hos marskandiseren i god tid.

Der findes flere advokater med speciale i dødsboer rundt omkring i landet. Det kan være en fordel at vælge en advokat, der er placeret nogenlunde tæt på dig geografisk, hvis der skulle blive behov for at mødes.

Skifteretten er yderst vigtig ifm. et dødsbo. Det er nemlig dén offentlige myndighed, der afgør, hvordan et dødsbo skal skiftes. Skifteretten kan også være behjælpelig med råd og vejledning omkring behandlingsformer. Har du alle informationer klar, tager turen i skifteretten kort tid.

Dødsboer sælges hver dag i hele landet

Hver eneste dag i Danmark sælges der dødsboer til bl.a. marskandisere. Det er en nem og hurtig måde at få gjort boligen klar til nye beboere. Det sparer også dig og familien for tid og besvær.

Er du i tvivl om, hvordan det foregår, kan du ringe til Antika. Vi er beliggende på Frederiksberg ved København, men vi kører på hele Sjælland. Vi kommer gerne ud og tager en snak med dig i boligen. Vi giver også gerne et 100 % uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det.

Et tilbud fra Antika er altid et samlet tilbud med køb og rydning af hele dødsboet. Du får en kontrakt, hvor alle aftaler står noteret, og vi betaler altid kontant, inden vi begynder på rydningen. Vi sætter en stor ære i at overholde både aftaler og tidsfrister, så du kan komme godt videre.

En kommentar til “Lad en marskandiser på Frederiksberg og Sjælland hjælpe dig”

Skriv en kommentar