Hvad er en marskandiser?

En marskandiser er en person, som handler med brugte genstande – især tøj, møbler, bøger, service, porcelæn og mindre brugsgenstande. En marskandiser forbindes ofte med køb og salg af især retro og gamle/antikke genstande.

Hvad laver en marskandiser?

De brugte genstande en professionel marskandiser sælger, finder han typisk i et dødsbo. En Marskandiser hjælper med at rydde et dødsbo. På den måde får du nemt ryddet dødsboet for alle de ting du ikke vil beholde. Samtidig får han nogle møbler, bøger, service etc. til sin butik. En marskandiser kan også give en vurdering af hele dødsboet eller dele af indboet.

Marskandiseren kommer gerne ud til dig, hvis du har et dødsbo eller indbo, som du gerne vil have vurderet eller solgt. Det er som regel 100 % gratis og uforpligtende at få et tilbud fra en personen.

En marskandiser arbejder med køb og salg af brugte varer til daglig. Derfor er han rigtig godt inde i prisudviklingen inden for alle typer af varer, så du får en fair og markedssvarende pris.

Hvad er en marskandiserbutik?

Det er forskelligt, om en marskandiser har sin egen butik eller ej. En marskandiserbutik handler med alle typer af brugte varer. Det er især møbler, bøger, service og mindre brugsgenstande, du kan købe i en marskandiserbutik. En marskandisers butik kaldes også for en marskandiserforretning.

Hvis du er på udkig efter noget bestemt, kan du finde mange ting i en marskandiserbutik. Du kan ofte også spørge marskandiseren, om han vil lede efter en bestemt ting og ringe til dig, hvis han falder over det. På den måde kan du udvide din søgning efter eksempelvis det rette møbel. Det er også en fordel for marskandiseren, da han så ved, at han kan komme af med varen.

Skriv en kommentar