Gratis Tilbud Om Afhentning Af Brugte Møbler

David fra Antika har i mere end 20 år arbejdet med afhentning af brugte møbler samt vurdering, køb, salg og rydning af dødsbo.

Ofte kan Antika tilbyde at betale kunden et aftalt beløb samtidig med, at Antika foretager afhentning af brugte møbler, andre gange kan Antika tilbyde gratis afhentning af brugte møbler, og som sidste mulighed vil Antika kunne afhente møblerne mod betaling, såfremt det vurderes, at møblerne, med al respekt, ikke har den store værdi ved videresalg.

Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på afhentning af brugte møbler.

Antika handler med alle slags brugt indbo, herunder diverse typer møbler.

Der kan være tale om alle slags ældre og nyere brugte møbler, stilmøbler, retro, vintage, antikviteter og dansk design. Møblerne kan være i træsorterne eg, mahogni, nød, fyr, teak, palisander og kirsebær eller de kan være malede.

Det skifter fra tid til anden, hvilken type møbler, som er mest efterspurgt, og David fra Antika følger hele tiden med i udviklingen på priserne på de større auktioner samt på markedet som sådan for brugte møbler. Nogle møbler er særligt kostbare og meget efterspurgte, og andre møbler kan være nemme at sælge, men de er måske ikke så kostbare. Slutteligt findes der mange møbler, som sagtens kan sælges, så længe at de sælges billigt.

Hvis man således står med nogle brugte møbler, som man gerne vil have solgt og afhentet, så er man naturligvis altid meget velkommen til at kontakte Antika.

Der kan f.eks. være tale om afhentning af brugte møbler fra et dødsbo eller der kan være tale om nogle brugte møbler, som er tilovers, fordi man er flyttet på plejehjem eller til en mindre bolig.

Når man kontakter Antika vedrørende afhentning af brugte møbler, kan man fortælle lidt mere om møblerne, og Antika vil dernæst, evt vha tilsendte fotos, kunne fortælle hvad der kan tilbydes i forhold til afhentning af brugte møbler. Fotos kan sendes til mobil 26179663 eller til mail: antika@antika.dk

Det er meget forskelligt, hvilken type brugte møbler, som det drejer sig om, når folk henvender sig til Antika. Folk henvender sig til Antika med alle slags møbler, herunder antikviteter, dansk design, stilmøbler, diverse typer ældre møbler og nyere brugte møbler.

Der er umiddelbart 3 forskellige scenarier. Det er vigtigt at understrege, at der altid laves en fast aftale mellem kunden og Antika, og denne aftale ændrer sig ikke undervejs. Aftales laves enten, når David fra Antika besigtiger møblerne eller ved hjælp af fremsendte fotos. Aftalen laves således, at Antika fjerner alle de møbler, som kunden ønsker at få fjernet.

Hvis David fra Antika vurderer, at møblerne har en vis værdi, når de videresælges, så vil Antika kunne foretage afhentning af brugte møbler og samtidig betale kunden et aftalt beløb i forbindelse med afhentningen.

Nogle gange vurderer Antika, at møblerne har noget værdi, men måske ikke den store værdi samlet set, og i disse tilfælde vil Antika kunne foretage gratis afhentning af brugte møbler. Det vil sige, at Antika hverken skal betale eller modtage betaling, men alle møblerne vil blive afhentet. Løsningen med gratis afhentning af brugte møbler kan være nyttig, såfremt man ønsker, at få møblerne fjernet forholdsvis nemt, hurtigt og effektivt.

I de tilfælde hvor møblerne, med al respekt, har meget begrænset eller ingen værdi, vil Antika kunne afhente møblerne mod betaling, og denne betaling vil være aftalt inden afhentning. Beløbet afregnes til Antika, når arbejdet er afsluttet.

Antika handler naturligvis også med alt muligt andet end brugte møbler, herunder bøger, malerier, porcelæn, tøj, porcelæn (stel, figurer, platter mv.), nips, lamper, samler-objekter, sølv, glas mv.

Hvis der er tale om mere end afhentning af brugte møbler, så arbejder Antika meget ofte med køb og totalrydning af dødsbo, det vil sige køb, salg og rydning af hele og halve hjem, evt. i forbindelse med flytning til plejehjem.

Ved en totalrydning vil hele boligen blive tømt og ryddet, herunder eventuelt loft- og kælderrum, have, skure og garage. Alt indbo vil sorteret, pakket ned og kørt bort. Antika kan også, hvis det ønskes, fjerne hårde hvidevarer, faste tæpper, gardiner/gardinstænger, persienner og rullegardiner samt monterede lamper og søm/skruer i vægge. Antika fejer altid til sidst, og yderligere rengøring kan også arrangeres.

Når man kontakter Antika vedrørende vurdering, køb og rydning af dødsbo, kan man aftale et tidspunkt for en besigtigelse af dødsboet. Indboet vil blive vurderet og alle detaljer i forbindelse med selve tømningen vil blive gennemgået, herunder deadline.

Tilbuddet gives som et samlet tilbud, dels baseret på indboets værdi, dels baseret på opgavens arbejdsmæssige omfang. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et tilbud, og tilbuddet gives altid skriftligt som et fast tilbud, som ikke ændrer sig undervejs.

Antika rydder alle slags dødsboer. Du kan altid ringe til David på 26179663 alle ugens 7 dage fra kl 7-22, hvis du har spørgsmål, eller hvis du er interesseret i, at jeg kommer forbi og giver et gratis og uforpligtende tilbud på køb og rydning af dødsbo eller et tilbud på afhentning af brugte møbler.

Antika holder til på Frederiksberg ved København og i Gilleleje i Nordsjælland, og Antika kører på hele Sjælland.