Afhentning Af Dødsbo

Afhentning af dødsbo har været Antikas primære aktivitet i mere end tyve år. David fra Antika kommer meget gerne ud og laver en vurdering samt giver et gratis og uforpligtende tilbud på køb, rydning og afhentning af dødsbo.

David laver en gennemgang og vurdering af selve indboets værdi, og der vil også blive lavet en gennemgang af selve arbejdsopgaven i forbindelse med tømning og afhentning af dødsboet. Ud fra dette vil der blive givet et samlet tilbud på køb af indboet og totalrydning af dødsboet. En totalrydning indebærer, at boligen tømmes fuldstændig, således at den er klar til overdragelse til udlejer eller ny ejer. Alt indbo bliver sorteret, pakket ned og kørt bort. De pårørendes effekter røres naturligvis ikke, ej heller de effekter som skal blive i boligen. Antika kan, hvis det ønskes, fjerne faste tæpper, tømme kælder/loft/have/skure, fjerne hårde hvidevarer samt afmontere lamper, gardiner, persienner, rullegardiner, gardinstænger samt søm og skruer. Der fejes altid til sidst, og yderligere rengøring er også muligt.

Tilbuddet gives altid som et skriftligt fast tilbud, således at de pårørende ved præcis, hvad de skal forholde sig til, og hvad de siger ja til. Alle detaljer, herunder deadline, skrives ned i en skriftlig kontrakt inden start. 

Antika handler med alle former for genbrug, antik, retro, vintage og dansk design. Antika prøver altid at sælge mest muligt fra dødsboerne på loppemarkeder, antikmesser samt til samlere og faste aftagere af diverse typer varer. På denne måde er det muligt at indregne så mange som muligt af værdierne i et dødsbo, når Antika giver et samlet tilbud på køb og rydning. Derudover er det naturligvis godt for miljøet og for den generelle genbrugstanke, at så meget som muligt videresælges og så lidt som muligt bliver kasseret. 

Det er naturligvis meget forskelligt, hvilke effekter, der befinder sig i et dødsbo. Det er også meget forskelligt, hvor stor selve arbejdsopgaven er i forbindelse med afhentning af dødsboet. Antika giver altid et samlet fast tilbud på både køb og totalrydning. På denne måde indregnes indboets positive værdi samtidig med at der tages højde for den arbejdsindsats, som det vil kræve at tømme hele boligen.

Nogle gange kan Antika tilbyde at betale et beløb til de pårørende samtidig med at dødsboet tømmes. Afregning til de pårørende sker altid inden arbejdet igangsættes.

Ret ofte kan Antika foretage afhentning af dødsbo som en kvit og frit nul løsning. På denne måde får de pårørende tømt hele boligen uden dog at modtage penge, men også uden at de pårørende skal betale penge for at få boligen tømt. Antika kan således ofte tilbyde en gratis afhentning af dødsbo.

I visse tilfælde udgør indboet, med al respekt, ikke så stor værdi, og hvis det vurderes, at en tømning af dødsboet kræver en vis arbejdsindsats, så vil Antikas samlede tilbud i nogle tilfælde lyde på et beløb, som afregnes til Antika af de pårørende, når arbejdet er afsluttet og godkendt af de pårørende.

Afhentning Af Dødsbo 

Hvis man primært står med nogle brugte møbler, som man gerne vil have solgt eller afhentet, så er man naturligvis også meget velkommen til at kontakte Antika. Der kan f.eks. være tale om nogle møbler fra et dødsbo eller ved flytning til plejehjem. Man kan således fortælle Antika lidt mere om møblerne, og Antika vil dernæst, evt vha tilsendte fotos, kunne fortælle hvad der kan tilbydes i forhold til afhentning af brugte møbler.

Hvis det vurderes, at møblerne har en vis værdi, når Antika videresælger dem, så vil Antika kunne foretage afhentning af brugte møbler og samtidig betale et aftalt beløb i forbindelse med afhentningen.

Nogle gange vurderer Antika, at møblerne har noget værdi, men måske ikke den store værdi, og i disse tilfælde vil Antika sandsynligvis kunne foretage gratis afhentning af brugte møbler.

I de tilfælde hvor møblerne, med al respekt, har meget begrænset eller ingen værdi, vil Antika kunne afhente møblerne mod at modtage et på forhånd aftalt beløb som betaling. 

Alle slags dødsboer har Antikas interesse, og du er altid meget velkommen til at ringe til David alle ugens 7 dage fra kl 7-22 på 26179663 hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil lave en aftale om besigtigelse af et dødsbo med henblik på at få et gratis og uforpligtende tilbud på køb og afhentning af dødsbo. Antika ligger på Frederiksberg ved København og i Gilleleje i Nordsjælland, og Antika foretager afhentning af dødsbo på hele Sjælland.